Smash, ατύχημα καθώς και ανακαλύψτε με το The Youngsters Fun Channel

Η κοινή χρήση είναι φροντίδα!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Τα τρία μου αγόρια όπως τα οχήματα παιχνιδιών τους καθώς και τα φορτηγά. Έχουν μια συλλογή από πάνω από 100 καθώς και παίζουν με κάθε ένα από αυτά. Οι περισσότεροι γονείς των μικρών αγοριών γκρινιάζουν για να προχωρήσουν σε ένα μπλοκ LEGO, ενώ στο σπίτι μου είναι πιο συνηθισμένο να βγείτε σε ένα αυτοκίνητο καυτών τροχών.

Το παιχνίδι με οχήματα παιχνιδιών ενθαρρύνει τη φαντασία των μικρών αγοριών. Μπορούν να προσποιούνται ότι είναι οδηγοί οχημάτων αγώνων, ή η εικόνα που πηγαίνει σε ένα διαδρομικό ταξίδι σε ένα ολοκαίνουργιο σπορ αυτοκίνητο. Τα περισσότερα αγόρια όπως τα οχήματα καθώς και τα φορτηγά. Τα βίντεο που διαθέτουν οχήματα καθώς και φορτηγά καταλήγουν να είναι εμφανή στο YouTube μεταξύ των νεαρών αγοριών. Ένα αγόρι που ονομάστηκε Jack, άρεσε τα Monster Trucks καθώς και τα βλέποντας τους στο YouTube τόσο πολύ που ο πατέρας του αποφάσισε να ανακαλύψει ακριβώς πώς να ζωντανέψει καθώς και να παράγει ακαδημαϊκά βίντεο με κινούμενα οχήματα καθώς και φορτηγά. Το αποτέλεσμα ήταν το κανάλι διασκέδασης των νέων.

Τα παιδιά μου επιθυμούν επίσης να παρακολουθήσουν το YouTube. Ωστόσο, βεβαιώνω ότι θα προβάλω το υλικό προτού να μπορέσω να το παρακολουθήσουν. Μου αρέσει το κανάλι διασκέδασης των νέων, καθώς είναι όμορφα σχεδιασμένο ιδιαίτερα για τα νεαρά ακροατήρια.

Ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2014, σήμερα το Channel Fun Cannel των Youngsters έχει πάνω από 100 ακαδημαϊκά βίντεο για μικρά παιδιά καθώς και για προ-σχολεία καθώς και σχεδόν 4.500 συνδρομητές. Ο έξι ετών μου αρέσει να βλέπει τα κινούμενα φορτηγά. Κάθε βίντεο διαθέτει ζωντανή κινούμενη εικόνα μαζί με ένα ακαδημαϊκό μάθημα.

Το κανάλι διασκέδασης των νέων διδάσκει μικρά παιδιά:

Το αλφάβητο

Αγγλικά σαν δεύτερη γλώσσα

Φρούτα καθώς και λαχανικά

Χρωματιστά

Φυτώρια

Και πολλά, πολλά άλλα

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το Kidsfunchannel.com, όπως τους στο Facebook στο Facebook.com/kidsfunchannel, συμμορφωθείτε με αυτά στο Twitter στο Twitter.com/kidsfunchannel καθώς και να εγγραφείτε στο κανάλι YouTube στο YouTube.com/c/kidsfunchannel.

“Το Kids Fun Channel καθώς και η ομάδα διασκέδασης των νέων διασκέδασης θα αναπτύξουν υλικό διασκέδασης με πραγματική ακαδημαϊκή αξία για τα μωρά, τα μικρά παιδιά, καθώς και τα προσχολικά. Θα διασφαλίσουμε ότι το υλικό μας έχει υψηλό ακαδημαϊκό σκορ με εκπαιδευτικούς, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι τα παιδιά μας απολαμβάνουν τη μάθηση, δημιουργώντας τα για μια ζωή συνεχούς εκπαίδευσης. ” Kidsfunchannel.com

Σύνδεσμος σε αυτήν την ανάρτηση: smash, ατύχημα καθώς και ανακαλύψτε με το The Youngsters Fun Channel < /a>
Σχετικά ακριβώς πώς να έχετε μια ευχάριστη πίσω εμπειρία αγοράς

0/5

(0 κριτικές)

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Το κουνουπίδι καθώς και η κοινή χρήση τυριούΤο κουνουπίδι καθώς και η κοινή χρήση τυριού

φροντίζει! Μερίδιο Τιτίβισμα Μερίδιο Δεν πρόκειται να προσποιηθώ ότι η σημερινή συνταγή είναι χαμηλή λίπος. Δεν είναι. Καθόλου. Ωστόσο, είναι γεμάτο νόστιμα λαχανικά καθώς και τυρί. Εάν προσπαθείτε να αποτρέψετε

Φάτε για να χάσετε βάροςΦάτε για να χάσετε βάρος

Η κοινή χρήση είναι φροντίδα! Μερίδιο Τιτίβισμα Μερίδιο https://apis.google.com/js/plusone.jshttp: 21/χαρακτηριστικό/eat_to_lose_weight/index.html Εντελώς εσύ: φαγητό Φάτε για να χάσετε βάρος Από την Karen Cicero για εντελώς εσάς Τρέχετε την πόρτα το πρωί