Τα πράγματα που πρέπει να εκτελέσετε στο Pasadena με ένα μικρό παιδί

JJ Keith μοιράζεται μερικά γεμάτα διασκέδαση μικρά παιδιά καθώς και δραστηριότητες προσχολικής ηλικίας για να κρατήσει τη μητέρα να διασκεδάζει καθώς και γύρω από την Πασαντένα, CA. Συνθέτει το jjust kidding blog για την αύξηση των βρεφών στο Χόλιγουντ (χωρίς να αυξάνει τα μωρά του Χόλιγουντ).

Kasper καθώς και Beatrix Delight στις κούνιες

Δευτέρα: Ελέγξτε το Arroyogo για μια βόλτα στην λεκάνη απορροής του Arroyo Seco (είσοδος στο Norwood Drive, καθώς και στη λεωφόρο South Arroyo) καθώς και να αποφύγετε το 110 στο κέντρο Audubon στο Debs Park (4700 North Griffin Λεωφόρο, ελεύθερη) όπου έχουν ένα μικροσκοπικό arroyo για τους νέους να ελέγξουν έξω καθώς και να ανακαλύψουν για τις λεκάνες απορροής. Μπορεί να θέλετε να φέρετε μια τροποποίηση των ρούχων, καθώς υπάρχει αρκετή ευκαιρία για να σπρώξετε στη λάσπη.

Εξερεύνηση του κέντρου Audobon

Τρίτη: Sing-Alongdrive λίγα λεπτά ανατολικά της Pasadena για να συμμετάσχετε στο Mothersong, μια οικιακή τάξη στην Αμερικανική Αίθουσα Λεγεώνας στο Eagle Rock (2109 Merton Ave), όπου τα μικρά παιδιά είναι εντελώς ελεύθερα να χτυπήσουν σε τύμπανα καθώς και να τραγουδούν τις καρδιές τους έξω (Προτεινόμενη δωρεά $ 5-10, τα μαθήματα είναι στις 10 π.μ. καθώς και στις 11 π.μ.). Αργότερα βουτιά στο δρόμο για brunch στο τραπέζι του καφέ, το οποίο διαθέτει ένα μενού $ 5 νέων καθώς και ένα προσωπικό ηρωικά ανεκτικό από τα μικρά παιδιά.

Τετάρτη: Το Romp στο πάρκο Parkgarfield στη Νότια Πασαντένα (Park On Park Street στην Objective Street) έχει μια μεγάλη παιδική χαρά με μια σειρά από δομές κατάλληλες για ανιχνευτές με παιδιά. Όταν οι νέοι έχουν μετακινηθεί, καθώς και γλιστράει έξω, βουτιά στο άγριο θυμάρι καφέ καθώς και αρτοποιείο (805 Fair Oaks Avenue) για μια κρέπα ή ένα σάντουιτς ahi.

Πέμπτη: Αγορά Αγροτών Η αγορά αγροτών South Pasadena (Meridian Avenue καθώς και El Centro Street, Πέμπτη από τις 4-8 μ.μ.) είναι η Μέκκα για παιδιά. Επιθεωρήστε τις ψημένες υπέροχες πατάτες, καλαμπόκι, παγωτό, καθώς και κοντινή προβολή για τον κατώτερο μηχανικό σας.

Παρασκευή: Η ιστορία της ιστορίας Timesouth Pasadena (1100 Oxley Street) έχει μια περίφημη φανταστική ιστορία της παιδικής ώρας στις 10:30 καθώς και στις 11:00 π.μ., όταν το μικρό παιδί σας είναι ιστορικό μπορείτε να τον φορέσετε στην παιδική χαρά της Amy ( 1115 αντικειμενική οδός, $ 7-9 ανά παιδί). Εκτός από το μπόνους: Μπορείτε να κόψετε τα μαλλιά του παιδιού σας και στην Amy.

Σάββατο: Οι κήποι Horticulturedescanso, μόλις βορειοανατολικά της Πασαντένα στις 210 στο La Caà ± Ada Flintridge (1418 Descanso Drive, $ 8 για ενήλικες, $ 5 για παιδιά 5-12), είναι η ιδανική τοποθεσία για να αφήσετε το μικρό παιδί σας να κυλήσει γύρω στα φύλλα. Εκτός από 150 στρέμματα κήπων, δασικές εκτάσεις καθώς και chaparral, υπάρχει ένα yummy café, καθώς και κατάστημα δώρων γεμάτο με παιδικά καλούδια.

Κυριακή: Το παιδικό μουσείο, το οποίο βρέθηκε στο δυτικό άκρο του Brookside Park (480 North Arroyo Boulevard, $ 10 ανά άτομο, παιδιά κάτω των 12 μηνών), είναι ο τύπος της τοποθεσίας όπου μπορείτε να αφήσετε τον νεαρό σας να πάει μπανάνες χωρίς να χρειάζεται να κάνετε τόσο πολύ εποπτεία. Εκτός από τις δομές του παιχνιδιού εσωτερικού χώρου καθώς και τα εκθέματα κατάλληλα για ακόμη και για τα wee-est από wee, υπάρχουν ένα πλήθος εξωτερικών χαρακτηριστικών νερού για την ηλιόλουστη μέρα χάος. Μπορείτε να φέρετε ακόμη και μια κολύμβηση και τα παπούτσια νερού, καθώς και να αφήσετε τον νεαρό σας να πάρει μούσκεμα το κόκαλο στη λίμνη παιχνιδιού.

Kidspace στο Παιδικό Μουσείο

Ευχαριστώ πολύ για την JJ για να μοιραστείτε τις φανταστικές έννοιες της καθώς και τις αξιαγάπητες εικόνες. Ελέγξτε πολύ περισσότερο από αυτήν στο jjustkidding.blogspot.com.

Εάν το Χόλιγουντ δεν βρίσκεται στο λαιμό σας από το δάσος, ανακαλύψτε την πατρίδα σας στους οδηγούς παραμονής μας για νέες μητέρες.

Μπορεί επίσης να απολαύσετε:

40 πράγματα που πρέπει να εκτελέσετε στο Σαν Ντιέγκο με νέους (20 είναι δωρεάν)

Πώς να αγοράσετε τα εισιτήρια Berry Farm του Knott’s Berry

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Πώς να φτιάξετε ένα απίστευτα απλό σπιτικό σφαίρα για βρέφη και μικρά παιδιάΠώς να φτιάξετε ένα απίστευτα απλό σπιτικό σφαίρα για βρέφη και μικρά παιδιά

Οι νέοι μου σαν σφαίρες. Δεν μου αρέσει πάντα η έννοια του να πηδούν σε αυτά σε δημόσιες τοποθεσίες, αφού συχνά παίρνω λίγο αποκλεισμένα από τα πιθανά μικρόβια. Για όλους

Αξιολογήστε, θαυμάστε, φωτογραφία, καθώς και πετάξτε τα παπούτσια σαςΑξιολογήστε, θαυμάστε, φωτογραφία, καθώς και πετάξτε τα παπούτσια σας

χθες, ενώ το βρέφος μου κοιμήθηκε, πήγα γύρω από το σπίτι καθώς και συγκεντρώθηκε όλα τα παπούτσια μου. Υπήρχαν μερικοί στην κρεβατοκάμαρά μου, μερικοί στην ντουλάπα της αίθουσας καθώς και