Ένα βλέμμα από έναν διάσημο καλό φίλο

την περασμένη εβδομάδα, ο υπέροχος μου φίλος, ο εκπληκτικός ηθοποιός Leonard Fenton ήρθε να δει το βρέφη Αλέξανδρο. Φάγαμε στο υπέροχο ελληνικό εστιατόριο του γονέα μου, καθώς και ο Λεν διασκεύασε το μικρό παιδί μου, τον Oliver με τις εντυπώσεις των ζώων του καθώς και τις φανταστικές ιστορίες. Ήταν μια τόσο γεμάτη διασκεδαστική μέρα, θέλω να το μπουκιάσω, καθώς και να το θησαυρίσω για πάντα.

Ο Len είναι πιο διάσημος για τη λειτουργία του ως Δρ Legg στο Eastenders καθώς και ήμασταν αρκετά τυχεροί για να συνεργαστούμε σε μια σειρά κινούμενων ταινιών μικρού μήκους που κατευθύνουμε μερικά χρόνια πίσω, για την τηλεόραση κοινωνικής φροντίδας/ το Υπουργείο Υγείας και Ευεξίας που προσφέρονται Σε σύνδεση.

Η σειρά παρήχθη με άλλους καλά κατανοητούς ηθοποιούς, καθώς και καλούς φίλους μου, όπως η Michelle Collins, ο John Altman, καθώς και ο Rupert Hill, μεταξύ άλλων, οι οποίοι συμπεριλήφθηκαν από τότε που ήθελαν να βοηθήσουν τους ιατρούς καθώς και το μπροστινό μέρος της Line Health and Wellness Workers να κατανοήσουμε τις πολυπλοκότητες του νόμου για την πνευματική ικανότητα σε σχέση με την άνοια καθώς και την αναπηρία.

Ήταν πραγματικά ανταμείβοντας να κατευθύνουν αυτά τα κοινωνικά δράματα, επηρεασμένα από την αλήθεια που θα εξοπλίσουν ιδανικά τους φροντιστές, καθώς και εξαιρετικά επιπτώσεις στους ανθρώπους που βρίσκονται υπό τη φροντίδα τους.

Στην ταινία του Len «Raymond» παίζει έναν άντρα στη δεκαετία του ’80 που μόλις πρόσφατα διαγνώστηκε με πρώιμη άνοια, ωστόσο, είναι πρόθυμος να παραμείνει όσο το δυνατόν πιο ανεξάρτητη καθώς και να ξοδεύει £ 50 σε εισιτήρια λαχειοφόρων αγορών.

Το πλαίσιο του δράματος είναι αν ο Raymond έχει την ικανότητα να κάνει αυτή την απόφαση καθώς και ακριβώς πόσο ο καλύτερος εργαζόμενος της φροντίδας Wendy (που παίζεται από την Angela Dixon, παραπάνω) προσφέρει μαζί του. Βοηθά ιδανικά τους άλλους σε αυτό το περιβάλλον για να λάβουν τη σωστή απόφαση. Μια συναισθηματική ταινία, τόσο έντονα γραμμένη από τον σεναριογράφο Phil Hughes, ο Len είναι μαγευτικός σε αυτό. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την ταινία εδώ.

Έχω πάντα έλκεται τόσο στο κοινωνικό δράμα όσο και στο ντοκιμαντέρ, θέλοντας το έργο μου για να βοηθήσω να κάνω τη διαφορά, γι ‘αυτό είμαι πραγματικά περήφανος για αυτές τις ταινίες, ειδικά καθώς ήμουν 4 μήνες περιμένοντας με τον Oliver, πυροβολώντας τους.

Παρακαλούμε να δείξετε όποιον πιστεύετε ότι μπορεί να ανακαλύψει την ταινία ενδιαφέροντος. θα ήθελα να ακούσω τις σκέψεις σας.

Ο Len θα είναι σύντομα στην τηλεοπτική εκπομπή βραβείων του Matt Lucas.

Φωτογραφίες © Vicki Psarias-Broadbent.

Αγορά το βιβλίο μου με bestselling σε χαρτόδετο ή ήχο

Το ντεμπούτο μου βιβλίο είναι ο οδηγός μου για την επιβίωση, καθώς και ευημερούσα στην εργασία καθώς και στο σπίτι, καθώς και να προσφέρει μια εικόνα για το πώς να παράγει μια ψηφιακή επιχείρηση ή να επιστρέψει στην εργασία με αυτοπεποίθηση.

Mumboss: Ο οδηγός της Honest Mum για την επιβίωση, καθώς και την ακμάζουσα στην εργασία καθώς και στο House (UK 2η έκδοση)

Διατίθεται στο Amazon ή Audible

Η εργαζόμενη μαμά: Ο οδηγός σας για την επιβίωση, καθώς και την ακμάζουσα στην εργασία καθώς και στο House (US/Canada Edition)

Διατίθεται στις 8 Σεπτεμβρίου 2020. Παραγγελία τώρα στο Amazon

Όπως έχετε διαβάσει; Τότε γιατί να μην συμμορφώνεται με το Vicki στο Facebook, το Twitter, το YouTube, το Pinterest καθώς και το Instagram

Ποτέ μην χάσετε μια ανάρτηση!

Εγγραφείτε στο HonestMum για το κανονικό ενημερωτικό δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπου μοιράζομαι τις νέες μου αναρτήσεις ιστολογίου, συμβουλές blogging, προσκλήσεις εκδηλώσεων, διαγωνισμούς καθώς και νέα για το νέο μου βιβλίο. Ποτέ δεν μοιράζομαι τα προσωπικά σας δεδομένα με τρίτους.

FacebookTwitterPinterestEmailTumBlrshare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Ζωγραφίστε την αναμονή της κοιλιάς σας για τις διακοπέςΖωγραφίστε την αναμονή της κοιλιάς σας για τις διακοπές

Όταν είδα αυτή τη φωτογραφία της κοιλιάς της Caley στο blog της, γέλασα καθώς της ζήτησα να εξηγήσει τι είχε κάνει. Αυτή έγραψε: Αφού επισκέφθηκε το έμπλαστρο κολοκύθας μερικές εβδομάδες