#Innocentsarches: Ακριβώς πώς να κρατήσετε τους νέους σας χωρίς κινδύνους στο διαδίκτυο με το NSPCC

ως μαμά σε δύο νεαρά αγόρια, Oliver, 7 καθώς και Xander, 4, ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα μου είναι η διατήρηση των νέων μου χωρίς κίνδυνο online. Ενώ ο ιστός είναι μια θαυμάσια τοποθεσία για να ανακαλύψετε καθώς και να παίξετε (τα νεαρά αγόρια μου πιάνουν το Pokemon στις φωτογραφίες στο πάρκο εδώ), απολαμβάνοντας ένα μικρό μέρος της ζωής τους μέσω των δισκίων τους μπορεί να παρουσιάσει εξαιρετικούς κινδύνους.

Η περιποίηση των παιδιών είναι ένας πραγματικός κίνδυνος, καθώς η λήψη ακατάλληλου περιεχομένου. Εμείς ως γονείς, η απαίτηση να είμαστε πλήρως ενημερωμένοι σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο προστατεύουμε τους νέους μας, ώστε να μπορούν να απολαύσουν το online

Το παίρνω, είμαστε σε απευθείας σύνδεση σε έναν ψηφιακό κόσμο – ολόκληρος ο σχεδιασμός της εταιρείας μου βασίζεται στο Διαδίκτυο – έτσι επιβάλλοντας ένα μπλοκ ιστού στους νέους μου είναι ειλικρινά, μη ρεαλιστικό και χρήσιμο.

Τόσο ο Πέτρος όσο και με την ψηφιακή σταδιοδρομία, καθώς και θέλουν οι νέοι μας να καθιερώσουν δεξιότητες πληροφορικής, ώστε να μπορούν να ευδοκιμήσουν σε αυτή την εποχή πληροφοριών. Η ασφάλεια όμως είναι η κορυφαία μας ανησυχία.

Όταν ήμουν παιδί, προειδοποίησα σε καθημερινή βάση να μην παίρνω γλυκά από ξένους ή να μιλήσω σε κανέναν που δεν ήξερα. Ήταν τυλιγμένο στον εαυτό μου, το αδελφό μου καθώς και κάθε παιδί στη χώρα, από νεαρή ηλικία. Σήμερα, ωστόσο, η ζωή στο Διαδίκτυο αισθάνεται πολύ πιο δύσκολη με πολλούς τρόπους.

Καθώς και στο Internet Crooming, ένα αθώο σφάλμα ορθογραφίας ή ο όρος περιήγησης που δεν έχει αναμφισβήτητα μπορεί να οδηγήσει σε δυσμενές υλικό που φτάνει στο παιδί σας, με επιζήμια αποτελέσματα. Οι αθώες αναζητήσεις μπορούν να οδηγήσουν σε τόσο αθώα αποτελέσματα.

Οι έρευνες δείχνουν ότι ως χρήστες του Ιστού είναι εξίσου πιθανό να ανακαλύψουν ακούσια πορνογραφία, καθώς είμαστε σκόπιμα και ανησυχητικά, η Childline έχει δει 60% ετησίως να ενισχύσει τις συμβουλευτικές συνεδρίες με τα παιδιά που άφησαν τα ενδιαφερόμενα αφού είδαν πορνό online.

Τι μπορούμε να κάνουμε γι ‘αυτό;

Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να τυλίξουμε τους νέους μας σε βαμβακερό μαλλί (πιστέψτε με, θα ήθελα αν μπορούσα), προστατεύοντάς τους το 100% του χρόνου, ωστόσο μπορούμε να μιλήσουμε για τους κινδύνους με μια ήρεμη μέθοδο μαζί με την εφαρμογή γονικών ελέγχων Όλες οι συσκευές.

Έχω συνεργαστεί με το NSPCC για να αυξήσει την κατανόηση της σημασίας των γονικών ελέγχων, ώστε όλα τα νοικοκυριά να αισθάνονται ενημερωμένα καθώς και να εξουσιοδοτηθούν για την ασφάλεια του παιδιού τους στο διαδίκτυο.

Η έρευνα από την Ofcom δείχνει ότι ένας σημαντικός αριθμός γονέων πιστεύει ότι απλώς μιλάει στους νέους τους σχετικά με τους κινδύνους του Διαδικτύου είναι επαρκής, καθώς και ότι οι γονικοί έλεγχοι δεν είναι περιττοί, ωστόσο αυτό δεν συμβαίνει.

Οι τακτικές συνομιλίες πρέπει να ενσωματώνονται με τους γονικούς ελέγχους. Οι γονικοί έλεγχοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να εμποδίσουν την αναστάτωση ή το επιβλαβές περιεχόμενο, να διαχειριστούν αγορές εντός εφαρμογής καθώς και να χειριστούν ακριβώς πόσο καιρό το παιδί σας ξοδεύει στο διαδίκτυο.

Ποτέ δεν παρέχουμε κωδικούς πρόσβασης, διατηρούμε όσο το δυνατόν υψηλότερες ρυθμίσεις ασφαλείας και ασφαλείας. Ειδοποιούμε τους νέους μας να μην συνδέονται με κανέναν στο διαδίκτυο, δεν τους επιτρέπουμε να δημοσιεύουν ή να χρησιμοποιούν δημόσιες πλατφόρμες καθώς και να χρησιμοποιούμε τη χρήση.

… Με τις μεγάλες προσφορές νέων που παίρνουν σοφά gadgets για τα Χριστούγεννα, το NSPCC συνεργάστηκε με τους τεχνολογικούς γκουρού στο O2 για να προσφέρει όλους τους γονείς με καθοδήγηση καθώς και τεχνική υποστήριξη. Δεν έχει σημασία αν είστε πελάτης O2 ή όχι, αυτή η σημαντική υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε όλα τα νοικοκυριά, καθώς και είναι εντελώς δωρεάν!

Εάν δεν είστε βέβαιοι ακριβώς πώς να ξεκινήσετε τη συζήτηση ή ακριβώς πώς να χρησιμοποιήσετε τον γονικό έλεγχο, τότε βρείτε ολοκληρωμένες επαγγελματικές πληροφορίες από το NSPCC εδώ.

Το NSPPC καθώς και το O2 εκτελούνται επίσης σε εργαστήρια σε ολόκληρη τη χώρα για να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε καλύτερα τους γονικούς ελέγχους ή επιπλέον μπορείτε να τηλεφωνήσετε στην τηλεφωνική τους γραμμή (0800 800 5002) ή ακόμα και να κλείσετε μια διαβούλευση με ένα γκουρού 02 Ένα από τα πολυάριθμα καταστήματά τους σε εθνικό επίπεδο. Ακριβώς πόσο υπέροχο είναι αυτό; Απλά κάντε κλικ στο σύνδεσμο εδώ για να κάνετε κράτηση.

Παρακαλώ μην το αφήνετε για άλλη μια φορά, καθώς ποτέ δεν το παίρνετε ποτέ. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ανακαλύψει ακριβώς πώς να διασφαλίσετε τους νέους σας, ώστε να μπορείτε να τοποθετήσετε τα βήματα ασφαλείας στη θέση τους σήμερα.

Ως φιλανθρωπικό ίδρυμα του Ηνωμένου Βασιλείου, το 90% της χρηματοδότησης της NSPCC προέρχεται από γενναιόδωρους ανθρώπους όπως εσείς που ενδιαφέρονται για την ασφάλεια των παιδιών. Εάν έχετε ανακαλύψει αυτήν την καθοδήγηση χρήσιμη, καθώς θέλετε να υποστηρίξετε το NSPCC με δωρεά, μπορείτε να το κάνετε εδώ.

Πρόκειται για μια δημοσίευση που έχει ανατεθεί, ωστόσο, αυτές είναι, όπως πάντα οι ειλικρινείς σκέψεις μου καθώς και οι απόψεις μου.

Αγορά το βιβλίο μου με bestselling σε χαρτόδετο ή ήχο

Το ντεμπούτο μου βιβλίο είναι ο οδηγός μου για την επιβίωση, καθώς και την ακμάζουσα στην εργασία καθώς και στο σπίτι, καθώς και να παρέχει μια εικόνα για το πώς να παράγει μια ψηφιακή εταιρεία ή να επιστρέψει στην εργασία με αυτοπεποίθηση.

Mumboss: Ο Οδηγός της Αληθινής Μαμά για την Επιβίωση, καθώς και την ακμάζουσα στην εργασία καθώς και στο House (UK 2η έκδοση)

Διατίθεται στο Amazon ή Audible

Η εργαζόμενη μαμά: Ο οδηγός σας για την επιβίωση, καθώς και την ακμάζουσα στην εργασία καθώς και στο House (US/Canada Edition)

Διατίθεται στις 8 Σεπτεμβρίου 2020. Αγορά τώρα στο Amazon

Όπως έχετε διαβάσει; τότε γιατίΔεν συμμορφώνεται με το Vicki στο Facebook, το Twitter, το YouTube, το Pinterest καθώς και το Instagram

Ποτέ μην χάσετε μια ανάρτηση!

Εγγραφείτε στο HonestMum για το κανονικό ενημερωτικό δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπου μοιράζομαι τις νέες μου αναρτήσεις ιστολογίου, συμβουλές blogging, προσκλήσεις εκδηλώσεων, διαγωνισμούς καθώς και νέα για το νέο μου βιβλίο. Ποτέ δεν μοιράζομαι τα προσωπικά σας δεδομένα με τρίτους.

FacebookTwitterPinterestEmailTumBlrshare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post