Παρουσιάζοντας έναν μαγικό online οδηγό που σας λέει ποιο φάρμακο θα χρησιμοποιήσετε στο παιδί σας

χάρη στο Pediacare για τη χορηγία αυτής της ανάρτησης.

Δεδομένου ότι έφτασε η εποχή του κρύου και της γρίπης, έχω δει μια χούφτα εφιάλτες ενημερώσεις κατάστασης στο Facebook από τους φίλους μου. Πυρετοί, έμετος, και στη συνέχεια πιάνοντας το ίδιο σύνολο συμπτωμάτων μια εβδομάδα ή δύο αργότερα στο ίδιο σπίτι. Χτυπάω τον μετρητή ξύλου που ο φορητός υπολογιστής μου κάθεται σε αυτό δεν μου συμβαίνει.

Τα παιδιά μου είναι σπάνια άρρωστα και εξαιτίας αυτού, το γραφείο μου δεν χρησιμοποιείται συχνά. Όλες οι ετικέτες μοιάζουν με εμένα και πρέπει να διαβάσω τα πακέτα ξανά και ξανά για να καταλάβω αν θέλω να χρησιμοποιήσω κάτι με ένα κίτρινο Starburst που λέει “Cold Multi-Symptom Cold” ή ένα κόκκινο πανό που διαβάζει “Plus Acetaminophen”.

Αυτό σας συγχέει επίσης; Δεν είμαι φαρμακοποιός, παιδιά. Αυτό που χρειάζομαι είναι ένας οδηγός για την υπερβολική ιατρική για τα παιδιά. Και μόλις βρήκα ένα.

Χορηγημένος, αυτός ο χρήσιμος οδηγός σας δείχνει μόνο τα προϊόντα Pediacare, αλλά νομίζω ότι είναι πολύ χρήσιμο. Κάντε κλικ στο βάρος και τα συμπτώματα του παιδιού σας και η προκύπτουσα οθόνη εμφανίζει τα πακέτα για τα φάρμακα που είναι ένας αγώνας.

Υποθέτω ότι πολλοί από εμάς ταξιδεύουμε τις επόμενες εβδομάδες. Αυτός ο ελεγκτής συμπτωμάτων είναι διαθέσιμος ως εφαρμογή τηλεφώνου που ονομάζεται Οδηγός Pediacare Shopper. Δουλεύει κάπως έτσι:

Επίσης, αν γνωρίζετε ότι είστε επιρρεπείς σε αυθόρμητους πυρετούς και ακουστικά που αναδύονται κατά τη διάρκεια των ταξιδιών, μην ξεχνάτε τα πακέτα μειώσεως πυρετού/μειωτήρα πυρετού/πόνου που έγραψα πριν από μερικούς μήνες.

Σχετικό βίντεο Pediacare στο YouTube: Myth Fever: Ένας πυρετός μπορεί να βλάψει το παιδί μου

Αυτή η ανάρτηση αποτελεί μέρος μιας σειράς για τους πρωταθλητές Mommies που χρηματοδοτείται από την Pediacare, που δημιουργήθηκε για να φέρει πληροφορίες για τους γονείς σχετικά με την υγεία των παιδιών. Οι ιδέες και οι σύνδεσμοι που επιλέγω να μοιραστώ μαζί σας βασίζονται στα δικά μου συμφέροντα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Ζωγραφίστε την αναμονή της κοιλιάς σας για τις διακοπέςΖωγραφίστε την αναμονή της κοιλιάς σας για τις διακοπές

Όταν είδα αυτή τη φωτογραφία της κοιλιάς της Caley στο blog της, γέλασα καθώς της ζήτησα να εξηγήσει τι είχε κάνει. Αυτή έγραψε: Αφού επισκέφθηκε το έμπλαστρο κολοκύθας μερικές εβδομάδες

Φάτε για να χάσετε βάροςΦάτε για να χάσετε βάρος

Η κοινή χρήση είναι φροντίδα! Μερίδιο Τιτίβισμα Μερίδιο https://apis.google.com/js/plusone.jshttp: 21/χαρακτηριστικό/eat_to_lose_weight/index.html Εντελώς εσύ: φαγητό Φάτε για να χάσετε βάρος Από την Karen Cicero για εντελώς εσάς Τρέχετε την πόρτα το πρωί

Γιατί τα νύχια μου λυγίζουν στα άκρα;Γιατί τα νύχια μου λυγίζουν στα άκρα;

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι! Μερίδιο Τιτίβισμα Μερίδιο Πρέπει να καταλάβετε πού σχηματίζονται τα νύχια σας και γιατί είναι τόσο σημαντικό να μην βλάψετε αυτήν την περιοχή. Στη βάση