Ζωγραφίστε την αναμονή της κοιλιάς σας για τις διακοπές

Όταν είδα αυτή τη φωτογραφία της κοιλιάς της Caley στο blog της, γέλασα καθώς της ζήτησα να εξηγήσει τι είχε κάνει.

Αυτή έγραψε:

Αφού επισκέφθηκε το έμπλαστρο κολοκύθας μερικές εβδομάδες πίσω, καθώς και ένα πλήρες ξένο σχόλιο ότι θα “καλύτερα να πληρώσω για αυτή την κολοκύθα που ήταν λαθραία κάτω από το πουκάμισό μου! Χαχα!” Αποφάσισα, γιατί όχι; Έχω δει την ιστορία του TLC ένα βρέφος, καθώς και πάντα κάνουν πράγματα όπως η κοιλιά ή η ζωγραφική των κοιλιών τους, καθώς δεν έκανα κάτι τέτοιο με την πρώτη μου εγκυμοσύνη. Σκέφτηκα ότι θα έκανε μια αξιολάτρευτη εικόνα, καθώς και να είναι κάτι διασκεδαστικό να κάνω με το μικρό παιδί μου.

Το ασφαλέστερο χρώμα που χρησιμοποιείται είναι ένα εγκεκριμένο από το FDA, το νερό με βάση το νερό. Οποιοσδήποτε τύπος χρώματος που αναγνωρίζεται ως “βαφή προσώπου” πρέπει να λειτουργεί, καθώς και να τα πάρετε στο Target ή στο Walmart ή σε τέτοια. Ή μπορείτε να πάτε με κάποιο είδος “επαγγελματικού” χρώματος, όπως αυτό. (Ωστόσο, δεν είμαι επαγγελματίας στα χρώματα, οπότε μην με παραθέτουμε σε αυτό. Αυτός ο ιστότοπος έχει κάποιες εξαιρετικές συμβουλές, όπως λέει, μόνο αφού ένα χρώμα «μη τοξικό» δεν σημαίνει ότι είναι χωρίς κίνδυνο για το δέρμα!) Ή ίσως απλά να αγοράσετε ένα κιτ.

Ο κόμπος μου έβαλε το πορτοκαλί χρώμα γύρω από την κοιλιά μου με ένα σφουγγάρι, καθώς και από τότε που αγοράσαμε μόνο το ένα χρώμα (δεν επρόκειτο να αγοράσω ένα ξεχωριστό δοχείο καφέ μόνο για λίγο όπως το στέλεχος), του έδωσα άδεια να κάνει το στέλεχος καθώς και τις γραμμές με πλυντήρια δείκτες Crayola. Το μικρό μου παιδί, από την άλλη πλευρά, δεν επιθυμούσε απολύτως τίποτα να κάνει με τη δουλειά μας, καθώς και με τον εαυτό του, μπαίνει σε πράγματα, ενώ και οι δύο γονείς του ήταν κατειλημμένοι. Τόσο για τη συγκόλληση του χρόνου των οικιακών βιοτεχνών, σωστά;

Πλύσαμε το χρώμα σύντομα μετά τη λήψη μιας φωτογραφίας, ωστόσο οι ελαφρές γραμμές Crayola έμειναν για μια μέρα περίπου, για να μου θυμίζουν ακριβώς πώς είναι η κολοκύθα μου στην κοιλιά μου.

Σας ευχαριστώ, Caley! Εκτός από τα συγχαρητήρια για να καταλήξουμε να είναι ένα τετράγωνο!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

10 κορυφαία βιβλία υγείας και γυμναστικής για τις μητέρες10 κορυφαία βιβλία υγείας και γυμναστικής για τις μητέρες

Η κοινή χρήση είναι φροντίδα! Μερίδιο Τιτίβισμα Μερίδιο Στην αγορά για να διατηρήσετε έναν υγιεινό τρόπο ζωής είναι απαραίτητο να παραμείνετε μορφωμένοι. Ο κατάλογος των 10 κορυφαίων βιβλίων υγείας και