Μέρη για να πάρετε ένα βρέφος καθώς και το μικρό παιδί μαζί

που βγαίνει από το σπίτι με ένα βρέφος καθώς και το μικρό παιδί είναι μια δυσκολία για μεγάλη μέρα. Πιο τυπικά, είναι μια χαοτική πράξη juggling όπου η σφαίρα που πέφτει μπορεί να εσείς. Η Linda από το babybunching.com μοιράζεται μαζί μας μερικές προτιμώμενες τοποθεσίες go-to για να βγούμε από το σπίτι με δύο bit, καθώς είναι όλα πολύ καλύτερα από τη στιγμή που προσπάθησα να πάρω τα δύο μου κάτω από τα δύο με τα βαριά ατμόσφαιρα μόνο .

Λέει, “Λυπούμαστε που σας ειδοποιούμε ότι αν βρίσκεστε στα πρώτα σας δύο χρόνια βρέφη, τοποθεσίες όπως η βιβλιοθήκη καθώς και το προτιμώμενο καφενείο σας μπορεί να είναι εκτός ορίων για λίγο. Ακριβώς εδώ είναι μερικές επιλογές χωρίς κίνδυνο που πρέπει να εξετάσετε: ”

Το σπίτι ενός φίλου “” αυτό μακράν η ασφαλέστερη και απλούστερη τοποθεσία σε συχνές. Οι καλοί φίλοι συγχωρούν, όπως και συνήθως βρέφη, όπως απαιτείται χωρίς να αναβοσβήνουν. Μπορείτε να νοσηλευτείτε καθώς και να χρησιμοποιήσετε το μπάνιο καθώς και ίσως ακόμη και να αρπάξετε ένα σνακ.

Ένα εσωτερικό γυμναστήριο “” Κάντε την ερευνητική σας μελέτη σχετικά με αυτά πριν πάτε. Εκείνοι που αναπηδούν γεμάτα φεγγάρι μπορεί να είναι δύσκολα αν οι νέοι σας είναι πραγματικά λίγοι, ωστόσο μερικοί έχουν περιοχές παιγνιδιού, όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε στενά το μικρό παιδί σας.

Το εμπορικό κέντρο “” Αν δεν κάνετε πραγματικά κανένα είδος αγορών, το εμπορικό κέντρο μπορεί να είναι μια εξαιρετική τοποθεσία για να πάρετε το βρέφος σας με άφθονα καταστήματα τροφίμων για να ικανοποιήσετε τις ανάγκες όλων (γνωστός και ως McDonalds), συνήθως μια περιοχή παιχνιδιού για παιδιά, και τις μεγάλες προσφορές διέγερσης τόσο για το μικρό παιδί όσο και για το μωρό. Το καλύτερο από όλα, είναι δωρεάν, δεδομένου ότι θα υπάρξει μηδενική ευκαιρία να πάρετε κάθε είδους αγορά που έγινε με την παρτίδα σας σε ρυμούλκηση.

Ένα πάρκο “” παιδικές χαρές καθώς και περιοχές πάρκων είναι τέλειες, ανάλογα με τη διαμόρφωση (δείτε τις παραπάνω προτάσεις μας). Φέρνοντας ένα πικνίκ, μπορείτε πραγματικά να έχετε το καλύτερο από όλους τους κόσμους. Ωστόσο, σημειώστε ότι οι παιδικές χαρές είναι συγκεκριμένες από την ηλικία, καθώς και αν έχετε δύο κάτω από δύο, διατηρώντας με νεότερες παιδικές χαρές καθώς και ευκολότερες δομές παιχνιδιού σημαίνει ότι έχετε λιγότερα προβλήματα ασφαλείας με τα παιδιά σας. Ως μπόνους, μπορείτε ακόμη και να ικανοποιήσετε μερικές άλλες μητέρες με νέους τόσο λίγα όσο τα δικά σας.

Ένα αγρόκτημα “” ανάλογα με το πού ζείτε, ένα αγρόκτημα μπορεί να είναι μια πιο δύσκολη τοποθεσία για να βρείτε, ωστόσο οτιδήποτε με τα ζώα είναι καλό. Ένας ζωολογικός κήπος μπορεί να είναι συντριπτικός, ωστόσο ένα μικρό δημόσιο αγρόκτημα μπορεί να είναι εξαιρετικό για τα παιδιά. Τα άλογα, οι αγελάδες, ο κόκορας, τα κουνέλια, οι ελκυστήρες έχουν προοπτικές για τεράστια διασκέδαση, καθώς και θόρυβοι ζώων.

Η Linda Kerr συνθέτει στο βρεφικό αγώνα καθώς και στην επιχείρηση μαϊμού. Όπως και ο συνάδελφός της, ο καλός φίλος της Cara Fox συνθέτει ένα βιβλίο για αυτό το θέμα.

Περισσότερες συμβουλές από τη Linda για ακριβώς πώς να πάτε οπουδήποτε με ένα βρέφος καθώς και το μικρό παιδί στη δημοσίευση, όπου θρήνω για τις δικές μου βρέφη που τελειώνουν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Φάτε για να χάσετε βάροςΦάτε για να χάσετε βάρος

Η κοινή χρήση είναι φροντίδα! Μερίδιο Τιτίβισμα Μερίδιο https://apis.google.com/js/plusone.jshttp: 21/χαρακτηριστικό/eat_to_lose_weight/index.html Εντελώς εσύ: φαγητό Φάτε για να χάσετε βάρος Από την Karen Cicero για εντελώς εσάς Τρέχετε την πόρτα το πρωί