Σχεδόν τόσο μεγάλο όσο ένας τοίχος γεμάτος κουμπιά ανελκυστήρα: ανοιχτό γυμναστήριο

The Fantasy: Outside Organic Popsicle Land Elevator Button World

Μπορώ να πω από τα περιφερειακά συμβούλια συζήτησης της ομάδας της μαμάς ότι τα άτομα με μικρά παιδιά είναι τα πιο αναστατωμένα από όλους τους ανθρώπους. Το καταλαβαίνω. Ακριβώς πόσο καιρό μπορείτε να μείνετε σε ένα σπίτι με κάποιον που μπορεί, σε κάθε είδους στιγμή, να ρίξει ένα κουτάλι γεμάτο φαγητό σε σας καθώς και να μην αισθάνεστε ένα γλείψιμο της τύψης;

Έβλεπα ένα μικρό παιδί να ανοίξει το χαμηλότερο συρτάρι μου, να τραβήξει βίαια όλες τις πιτζάμες από αυτό σε ένα σωρό μπερδεμένο ενδυμασία στο πάτωμα, καθώς και στη συνέχεια να ρίξει ένα σχήμα, αφού δεν υπήρχαν πολύ περισσότερα ρούχα για να τραβήξει έξω.

“Πού μπορούμε να πάμε αυτό που έχει ένα απύθμενο συρτάρι πιτζάμες;” Σκέφτηκα. Ωστόσο, δεν υπάρχει τέτοια θέση.

Αν ήμουν η βασίλισσα του κόσμου, θα υπήρχε ένα εσωτερικό playpace για μικρά παιδιά γεμάτα με όλα τα πράγματα που πραγματικά θέλουν να κάνουν. Κανένα από αυτά τα σφαίρα σφαίρας χωρίς περισπασμούς.

Τι γίνεται με το διάστημα όπου ένας από τους τοίχους καλύπτεται πλήρως με κουμπιά ανελκυστήρα; Γιατί δεν το δημιουργούν σε μια “περιοχή παιχνιδιού” των νέων;

Ή ακριβώς τι γίνεται με ένα κατάστημα τραπέζης τρένων, όπου ολόκληρη η τοποθεσία είναι τραπέζια αμαξοστοιχίας από τοίχο σε τοίχο, καθώς και κανένα από τα τρένα δεν χάνονται ή κατεβαίνουν-καθώς δεν αναμένεται να αγοράσετε τίποτα. Όπως και τα μασάζ ποδιών για τις μητέρες.

Δεδομένου ότι το τρένο ανελκυστήρα Duper Traindland με μασάζ για τις μητέρες δεν είναι κάτι, ας επικεντρωθούμε σε χρήσιμες υπηρεσίες για να βγούμε από το σπίτι μέχρι το NAPTIME.

Ας σας ανακαλύψουμε μια τοποθεσία για να χρησιμοποιήσετε ένα από τα συμμορφούμενα με στρατηγικές:

1. Μια εσωτερική εγκατάσταση αποθήκευσης που αναπτύχθηκε για άλμα. Αναζητήστε αυτούς τους όρους για να ανακαλύψετε ένα κοντά σας: “Trampoline Park (Η πόλη σας)” ή “Open Jump Bounce House”. Οι εθνικές αλυσίδες περιλαμβάνουν την αντλία, καθώς και τη ζώνη ουρανού. Ενώ μερικές από αυτές τις αρθρώσεις προορίζονται μόνο για εορτασμούς γενεθλίων, πολλοί έχουν ανοικτές ώρες άλματος όπου πληρώνετε μια τιμή εισόδου. Κανονικά υπάρχει μια περιοχή όπου τα κάτω από τα πεντά είναι ασφαλισμένα από οποιοδήποτε είδος τεράστιων νέων που μπορεί να τους καταπατήσουν ακούσια ή σκόπιμα.

2. Ένα στούντιο κατάρτισης γυμναστικής όπου οι γυμναστές βρίσκονται σε ίδρυμα όλη την ημέρα. Ενώ ο νεαρός σας μπορεί να είναι τόσο νέος για να ανακαλύψει μια ρουτίνα δέσμης ισορροπίας, πιθανότατα θα ήθελε να εκτοξεύσει τον εαυτό της σε ένα χαλάκι γυμναστικής. Πολλά κέντρα γυμναστικής κερδίζουν επιπλέον χρήματα κατά τη διάρκεια της ημέρας κρατώντας το “Open Gym”, το οποίο υποδηλώνει ότι μπορείτε να πληρώσετε για να πάτε, καθώς και το μονοπάτι μετά το παιδί σας για μια ώρα ή δύο ενώ διερευνά όλο τον εξοπλισμό. Το Google για γυμναστική στην περιοχή σας, καθώς και στη συνέχεια, επιθεωρήστε τους ιστότοπους για να δείτε αν οι ρουτίνες θα απαντήσουν στις προσευχές σας.

3. Ένα “οικογενειακό κέντρο διασκέδασης”. Αυτό θα πάρει λίγο sleuthing. Αυτό που ψάχνουμε είναι μια τοποθεσία όπου οι τεράστιοι νέοι εκτοξεύονται ένα jillion εισιτήρια που παίζουν skeeball καθώς και τα μετατρέπουν μετά από μερικές ώρες για έναν πλαστικό αλεξίπτωτο. Μερικές από αυτές τις τοποθεσίες θα έχουν έναν ειδικό χώρο ή ένα σύνολο δραστηριοτήτων για παιδιά. Και πάλι, θέλουν να κερδίσουν χρήματα, ενώ οι τεράστιοι νέοι βρίσκονται στο σχολείο, οπότε αν καταλάβουν τι είναι σπουδαίο γι ‘αυτούς, δημιούργησαν ένα μπαρ καφέ καθώς και ένα μικρό παιδί με παιδικές βόλτες. Τι είναι υπέροχο γι ‘αυτό; Όλοι οι άλλοι υπάρχουν στο ίδιο ακριβώς σκάφος με εσάς. Τι είναι φρικτό γι ‘αυτό; Ο φωτισμός, τα μικρόβια, καθώς και οι ηλεκτρονικοί ήχοι. Εάν είστε ένας υπαίθριος άνθρωπος, ένας μινιμαλιστής, ή προτιμάτε να είστε έξω πεζοπορία ή stomping σε λακκούβες, το καταλαβαίνω, καθώς και αυτή η δημοσίευση δεν είναι για σας, ούτως ή άλλως.

Need much more ideas? inspect out our listing of things to finish with a young child before s/he turns 2.

[Photos: Eric Fung at Pump it Up utilized with permission; Whitney’s fantasyland likewise utilized with permission]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Τα πράγματα που πρέπει να εκτελέσετε στο Pasadena με ένα μικρό παιδίΤα πράγματα που πρέπει να εκτελέσετε στο Pasadena με ένα μικρό παιδί

JJ Keith μοιράζεται μερικά γεμάτα διασκέδαση μικρά παιδιά καθώς και δραστηριότητες προσχολικής ηλικίας για να κρατήσει τη μητέρα να διασκεδάζει καθώς και γύρω από την Πασαντένα, CA. Συνθέτει το jjust