Χρόνια πολλά Milo: Το τεράστιο 02!

Αγαπητέ Milo,
Είσαι τρελός, γλυκός μου, ευγενικός, τολμικός. Μπορείτε να ανεβείτε καθώς και να μειώσετε στο κεφάλι σας προτού να μπορέσετε να περπατήσετε καθώς και μόλις ανακαλύψετε ακριβώς πόσο φοβερό είναι το Falling, είναι ένα από τα προτιμώμενα χόμπι σας!

Αγαπάτε το καρουσέλ. Ακριβώς εδώ είστε με τον Holden που κάθεται στον ελέφαντα χωρίς χέρια. Ξέρω ότι δεν θα οδηγούσατε πραγματικά με αυτόν τον τρόπο, αφού έχω δει ακριβώς πόσο εστιασμένη παίρνετε όταν αρχίζει η διαδρομή.

Είστε επίσης τόσο γλυκοί καθώς και ευγενικοί με τους ανθρώπους (τις περισσότερες φορές!), Καθώς και με τα γεμιστά ζώα καθώς και με τους Loveys. Σας έπιασα να προσπαθήσετε να βάλετε όλα τα γεμιστά ζώα κάτω για έναν υπνάκο με το χτύπημα τους καθώς και για να τραγουδήσετε τον Frere Jacques. Μακάρι να είχα την βιντεοκάμερα βολική, ωστόσο είναι πιθανότατα για το καλύτερο.

Είσαι ένας φανταστικός μικρός τύπος. Πριν από μερικούς μήνες, άρχισες να αντιμετωπίζεις τα παζλ του Holden. Εσείς τις μεθόδους με περιέργεια καθώς και επιμονή. Όταν κανείς δεν κοιτάζει, μπορείτε να τα κάνετε μόνοι σας. Μπορείτε επίσης να διασκεδάσετε με το Legos για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Λυπάμαι που σας εισήγαγα στην τηλεόραση νωρίς (νωρίτερα από ό, τι το AAP λέει ότι είναι σοφό), ωστόσο νομίζω ότι κάνετε εντάξει. Παρόλο που γνωρίζετε όλους τους χαρακτήρες καθώς και θεματικά τραγούδια στο PBS … ίσως γνωρίζετε μερικούς περισσότερους αριθμούς, σχήματα, καθώς και γράμματα από ό, τι είναι κοινά για την ηλικία σας.

Σ ‘αγαπώ πολύ! Χαρεμένα γενέθλια!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post