Κοστούμια Star Wars: Princess Leia & Yoda

Πάντα ήθελα να καταλήξω να είμαι πριγκίπισσα Leia! Σκέφτηκα ότι ως η μαμά των τριών νεαρών αγοριών θα μπορούσα να επικυρώσω τη διατήρηση παρά να νοικιάσω αυτό το κοστούμι, όπως θα ήταν διαθέσιμο σε πρακτικό, καθώς και για άλλη μια φορά για χρόνια. Μπορώ να είμαι η δική μου γιορτή γενεθλίων Entertainment, ένα χτύπημα στο ετήσιο πάρτι προσχολικής ηλικίας, καθώς και η πριγκίπισσα του minivan μου. Οι επιλογές περιελάμβαναν ελκυστική Leia καθώς και σκλάβος Leia, ωστόσο η Whitney με βοήθησε να επιλέξω ότι η κοινή πριγκίπισσα Leia ήταν η καταλληλότερη για τη ζωή μου.

Μόλις έφτασε η πριγκίπισσα Leia Costume, το έσπασε ανοιχτό καθώς και άρχισε να παίζω με αυτό. Όταν η περούκα κανέλας-bun βρισκόταν σε τοποθεσία, έβαλα το τηλέφωνό μου για selfies τύπου R2D2, “Obi-Wan Kenobi, είσαι η μόνη μου ελπίδα!” Η Whitney προσφέρθηκε να πάρει μερικούς από εμένα καθώς και το sidekick μου το επόμενο πρωί, το οποίο ήταν σχεδόν αρκετά σύντομα.

Επιλέξαμε τον Sawyer από το νηπιαγωγείο καθώς και του είπα για την τεράστια έκπληξη που περιμένει στο σπίτι. Δεδομένου ότι δεν έχει δει ποτέ κανένα είδος ταινιών Star Wars, ο πολιτιστικός του touchstone είναι το περίεργο τραγούδι, Yoda (ευχαριστώ τεράστια αδέλφια!). Τραγουδά εδώ για την αναφορά σας.

Οι χαρακτήρες αυτοί καταλαβαίνουν ακόμη και ο ένας τον άλλον;
Το εξαιρετικά επόμενο πράγμα στο μυαλό μου τριών ετών ήταν η σχέση μεταξύ των χαρακτήρων μας. Όταν παραδέχτηκα ότι ποτέ δεν είχαν ικανοποιήσει σε οποιοδήποτε είδος ταινιών, δεν ήταν ευχαριστημένος. Ας ελπίσουμε ότι υπάρχει ένα μέρος που θα κυκλοφορήσει στο οποίο η Yoda επιβλέπει την ανατροφή του Young Leia. Δεδομένου ότι δεν συνθέσω ή ελέγχω το fan-fiction, συμφώνησα ότι οι χαρακτήρες μας μπορεί να είναι οι καλύτεροι φίλοι.

Η εικόνα πυροβολισμού

Αλλά τι γίνεται με τα κοστούμια;
Το Yoda είναι ένα λευκό υλικό που μοιάζει με το άσπρο υλικό που είναι λίγο. Λειτουργεί για ένα μικρό παιδί, ωστόσο, μπορεί επίσης να συμπιεστεί σε έναν πολύ μεγαλύτερο και ψηλότερο αδελφό. Προτείνω να το χρησιμοποιήσετε πάνω από πιτζάμες. Τα αυτιά είναι δισκέτα χλωμό φιλικό προς το περιβάλλον. Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι που έχουμε αυτή την προσθήκη στο κουτί κοστουμιών μας. (Βρείτε το μικρό παιδί Yoda στο Amazon)

Η ενδυμασία της Leia είναι ένα μίας μεγέθους που ταιριάζει με τον Πολυεστέρας, που κρύβει ένα σκοτεινό φόρεμα ελιάς χωρίς κανένα πρόβλημα. Υπάρχει άφθονος χώρος για ένα pooch μετά τον τοκετό, μια πλήρη ενδυμασία σε ψυχρότερα κλίματα ή εφεδρική τσάντα καραμέλας. Το κοστούμι περιλαμβάνει επίσης μια ζώνη, περούκα, καθώς και λευκά boot-toppers. Ο ιμάντας είναι ένα πλήρως ρυθμιζόμενο υλικό από καουτσούκ που διατηρείται από τον Velcro. Πραγματικότητα να ειπωθεί, η περούκα πιθανότατα θα λειτουργούσε πολύ καλύτερα σε ένα μικρότερο κεφάλι από το δικό μου, έτσι κάτω από το δρόμο, μπορώ να αναβαθμίσω σε κάτι άλλο. Για το Halloween, τα πάρτι, καθώς και το πρόσθετο ενδιαφέρον στους δρόμους, μου αρέσει. (Δείτε την πλήρη σειρά των κοστουμιών της πριγκίπισσας Leia στο Amazon)

Επίσης, επιλέξαμε ένα κοστούμι Han Solo για τον μπαμπά να φορέσει στο πάρτι Disneyland Halloween του Σαββατοκύριακου.

Πριν δει τη νέα του κοστούμι Yoda, ο Sawyer ήταν νεκρός για να είναι Spider-Man για το Halloween. Πιστεύω ότι έχει αλλάξει το μυαλό του!

Ελπίζω να χρησιμοποιήσω αυτό το princess getup τουλάχιστον ετησίως για τα επόμενα 20 χρόνια. Συμπεριλαμβάνονται οι σύνδεσμοι θυγατρικών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

5 μέθοδοι για διασκέδαση με τους φίλους σας χωρίς μπέιμπι σίτερ5 μέθοδοι για διασκέδαση με τους φίλους σας χωρίς μπέιμπι σίτερ

Μου αρέσει να περνάω ένα μακρύ βράδυ με τους φίλους μου να τρώνε από τις πλάκες του άλλου καθώς και να χωρίσουν τρία επιδόρπια (εκτός αν υπάρχουν περισσότεροι από δύο