Hindmilk & Foremilk … Υπάρχει μια κρίσιμη διαφορά;

Στην αρχή του ταξιδιού του θηλασμού σας, μπορεί να ακούσετε πολλά για το Foremilk καθώς και το Hindmilk. Σας οδηγεί να πιστέψετε ότι μπορείτε να δημιουργήσετε πολύ περισσότερα από ένα είδη γάλακτος. Ωστόσο, αυτό δεν θα ήταν απολύτως ακριβές. Οι γυναίκες δημιουργούν μόνο έναν τύπο γάλακτος, ωστόσο το λιπαρές υλικό που ανακαλύφθηκε στις τροποποιήσεις του μητρικού γάλακτος ως νοσοκόμες για βρέφη. Θέλετε το βρέφος σας να έχει ισορροπία τόσο υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά όσο και γάλα χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά για να παραμείνει ενυδατωμένη καθώς και να πάρει βάρος.

Οι μηχανικοί του θηλασμού

Όταν το βρέφος σας αρχίζει να θηλάζει γάλα να ρέει γρήγορα από τις κυψελίδες, με τους αγωγούς γάλακτος, καθώς και στη θηλή. Αυτό το γάλα έχει συσσωρευτεί λαμβάνοντας υπόψη ότι το βρέφος τελευταία θηλάζει. Τα λιπαρές κομμάτια έχουν επίσης συλλέξει, καθώς και καθώς τείνουν να μένουν με ένα ακόμη, καθώς και τους τοίχους των κυψελίδων, είναι κάπως παγιδευμένοι.

Η προκαταρκτική ροή του γάλακτος δεν θα έχει περιεκτικότητα σε υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά, καθώς πολλά από το λίπος κατατίθενται στους αγωγούς γάλακτος. Καθώς η περίοδος νοσηλευτικής εξελίσσεται, το γάλα σας παίρνει πολύ περισσότερο, καθώς και πολύ περισσότερα από αυτά τα λίπη σφαιρίδια, καθώς και τα φέρνει στο μωρό σας. Όσο υψηλότερος είναι ο χρόνος μεταξύ της νοσηλείας ή της άντλησης, το πολύ πιο κολλημένο το λίπος γίνεται, με αποτέλεσμα να προσφέρεται λιγότερο στην αρχή της συνεδρίασης.

Τι είναι το Foremilk;

Το Foremilk είναι το γάλα που δημιουργήθηκε στην αρχή μιας συνεδρίας θηλασμού. Αυτό το γάλα διαφέρει από το Hindmilk όσον αφορά την εμφάνιση καθώς και τα θρεπτικά συστατικά. Ωστόσο, δεν υπάρχει συγκεκριμένη διάκριση ή περίοδος παραγωγής μεταξύ αυτού του τύπου γάλακτος. Ούτε είναι δύο διαφορετικά είδη γάλακτος. Η μετατόπιση συμβαίνει σταδιακά πάνω από το πρόγραμμα της διατροφής.

Όταν εμφανίζεται μια απογοήτευση, η ροή του γάλακτος αυξάνεται. Τα στήθη σας εργάζονται δύσκολο να δημιουργήσουν γάλα μεταξύ των περιόδων μεταξύ των συνεδριών καθώς και του θηλασμού του μωρού σας ενεργοποιεί αυτή την απελευθέρωση.

Η προκαταρκτική ροή γάλακτος, το μπροστινό σας, είναι υδαρής καθώς και πιο λευκό. Είναι συνήθως εξαιρετικά άφθονο. Είναι ζωτικής σημασίας να ξεκαθαριστεί κανείς ότι αυτό το γάλα δεν είναι χωρίς λίπος, ωστόσο έχει μάλλον ένα υλικό χαμηλότερου λίπους από το γάλα προς το τέλος της σίτισης. Το Foremilk είναι μια εξαιρετική πηγή ενυδάτωσης για το μωρό σας.

Όσο μεγαλύτερη είναι η χρονική περίοδος μεταξύ των τροφοδοσιών, τόσο χαμηλότερη είναι η ποσότητα του λίπους που αρχικά παρόντες στο μέρος σας.

Τι είναι το Hindmilk;

Το Hindmilk είναι το πιο λιτό γάλα που εμφανίζεται προς το τέλος της συνεδρίας του θηλασμού σας. Δεν υπάρχει ακριβής χρόνος κατά τον οποίο οι τροποποιήσεις του Foremilk στο Hindmilk, ωστόσο είναι μια προοδευτική εξέλιξη.

Το Hindmilk είναι συνήθως παχύτερο καθώς και πολύ πιο κιτρινωπό. Ομοίως μπορεί να περιλαμβάνει μια βραδύτερη ροή, καθώς από εκείνο το σημείο η απογοήτευσή σας έχει υποχωρήσει καθώς και το βρέφος σας πρέπει να πιπιλίζει καθώς και να καταπιεί ρυθμικά.

Καθώς το γάλα περνάει με τους αγωγούς, παίρνει καθώς και μεταφέρει πολύ περισσότερο, καθώς και πολύ περισσότερο από εκείνα τα λίπη σφαιρίδια που είχαν καθυστερήσει. Αυτό το γάλα υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά είναι πλουσιότερο και πιο κρεμώδες από το Foremilk σας καθώς και βοηθά το βρέφος σας να συσκευάσει στα κιλά.

Η φανταστική συζήτηση. Χειρουργός εναντίον

Τις δύσκολες πρώτες εβδομάδες

Η έρευνα συνεχίζεται, ωστόσο, οι φράσεις όπως το “Foremilk/Hindmilk Imbalance” καθώς και το “Finish the First Breast First” έχουν χρησιμοποιηθεί εδώ και πολύ καιρό στην πράξη. Το πιστεύεται είναι ότι αν αλλάξετε ένα βρέφος και νωρίτερα από το πρώτο στήθος ή η νοσηλευτική συνεδρία τελειώνει απότομα, ότι το βρέφος δεν θα πάρει επαρκή πλούσια χίλο για την κατάλληλη ανάπτυξη καθώς και για την ανάπτυξη.

Η ανισορροπία των Foremilk/Hindmilk είναι μια δήλωση που μπορεί να προκαλέσει ανησυχία στην καρδιά των νέων μητέρων. Τα συμπτώματα που έχουν δοθεί εντολή να απολαμβάνουν έξω για να συμπεριλάβουν αέρια, φασαρία, καθώς και το περιφρονητικό φιλικό προς το περιβάλλον poop.

Τις πρώτες εβδομάδες έως τους μήνες του θηλασμού, πολλές εμπειρίες μαμάδων από την Engorgement. Τα στήθη δημιουργούν πολύ περισσότερο γάλα από ό, τι οι ανάγκες των βρέφους σε μια προσπάθεια να βεβαιωθείτε ότι υπάρχει μια κατάλληλη προσφορά.

Λόγω αυτού του πλεονάσματος γάλακτος, ένα βρέφος μπορεί να γεμίσει το Foremilk πριν φτάσετε στο Fattier Hindmilk. Επιπλέον, εάν το βρέφος μόνο νοσηλευτές για ένα μικρό χρονικό διάστημα σε ένα στήθος, καθώς και τότε αλλάζει στο άλλο στήθος, μπορεί να πάρει μόνο το μέλλον από κάθε πλευρά.

Οι μητέρες έλαβαν συχνά εντολή να εμφανιστούν πρώτα το πρώτο στήθος. υποδεικνύοντας ότι το βρέφος πρέπει να διατηρείται από τη μία πλευρά ή ένα στήθος μέχρι να αποστραγγιστεί πριν αλλάξει στο άλλο στήθος. Το πιστεύεται πίσω από αυτό είναι ότι με την εξάντληση της παροχής γάλακτος του μαστού θα ήταν βέβαιο ότι θα πάρουν τόσο το Foremilk όσο και το Hindmilk.

Συχνά, όμως, τα βρέφη που δεν βρίσκονται σε επαφή με αυτό το σχέδιο, καθώς και τη φασαρία στο στήθος. Επιπλέον, δεν θέλετε να εμπιστευτείτε ένα άδειο στήθος καθώς και ένα μαστίγιο.

Πώς όλα εξαντλούνται και το βρέφος σας παίρνει το Hindmilk

Τα μεγάλα νέα είναι ότι η προσφορά σας θα εξαντληθεί, καθώς και η πρόσληψη γάλακτος για βρέφη είναι σωρευτική. Η παραγωγή γάλακτος θα αλλάξει στις ανάγκες του μωρού σας. Αυτό δείχνει ότι καθώς τα στήθη σας δημιουργούν χαμηλότερες ποσότητεςΓάλα, το βρέφος σας θα πρέπει να νοσηλευτεί περισσότερο για να καταλήξει να είναι γεμάτο, παρέχοντας του χρόνο για να φτάσει στο Hindmilk.

Επιπλέον, το λίπος του μωρού σας παίρνει καθώς και η πρόσληψη θρεπτικών ουσιών εμφανίζεται με κάθε νοσηλευτική συνεδρία. Εάν ένα βρέφος θηλάζει για σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς και μόνο λαμβάνει Foremilk, είναι πιθανό ότι θα πεινάει για άλλη μια φορά σύντομα. Αυτή η συντομευμένη χρονική περίοδος μεταξύ των νοσηλευτικών συνεδριών θα προσφέρει το λίπος λιγότερο χρόνο για να συσσωρευτεί, καθώς και το βρέφος σας θα πάρει το λιπαρό γάλα πολύ πιο γρήγορα.

Ένα βρέφος που λαμβάνει πολύ πιο συχνά, ως αποτέλεσμα των σύντομων νοσηλευτικών συνεδριών, θα πάρει πιο φουσκωτά. Ένα βρέφος που νοσηλεύει περισσότερο καθώς και λιγότερο συχνά θα πάρει υψηλότερες ποσότητες του Hindmilk. Σε μια περίοδο τροφοδοσίας είκοσι τεσσάρων ωρών, αυτή η ανισορροπία ισορροπεί.

Εφόσον δεν αλλάζετε τα στήθη καθώς και συχνά ή κόβετε τις νοσηλευτικές συνεδρίες σύντομες, δεν πρέπει να ανησυχείτε για την ανισορροπία των Foremilk/Hindmilk.

Μαμάδες που αντλούν

Οι μητέρες που αντλούν συχνά αναγνωρίζουν την ύπαρξη του Foremilk καθώς και του Hindmilk νωρίτερα από εκείνους που νοσηλεύονται αποκλειστικά. Το χρώμα καθώς και η δομή αυτού του τύπου γάλακτος, σε σύγκριση με μπουκάλια, είναι σαφής. Κατά την ψύξη στο μπουκάλι, το λιπαρό στρώμα θα αναπτυχθεί στην επιφάνεια του γάλακτος.

Ευτυχώς για την άντληση μητέρων, μπορούν να υπαγορεύσουν το μήκος της συνεδρίας καθώς και τη συχνότητα των συνεδριών, ως αποτέλεσμα έχουν υψηλότερη διαχείριση πάνω από το λίπος υλικό του γάλακτος.

Συχνά, δεν θα απαιτήσετε να κάνετε οποιοδήποτε είδος προσαρμογών στη ρουτίνα άντλησης ή πολύ προσεκτικά επιλέγετε ποια φιάλη πρέπει να τροφοδοτηθεί στο μωρό σας. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ενσωματωθεί το στερεοποιημένο λίπος πίσω στο υγρό γάλα. Η θέρμανση του μπουκαλιού σας πριν το δώσετε στο βρέφος σας πρέπει να το φροντίσετε.

Εάν ο γιατρός σας υποπτεύεται ένα πρόβλημα με την αύξηση βάρους του μωρού σας, μπορεί να σας καθοδηγήσει να κάνετε μερικές τροποποιήσεις στις συνήθειες του θηλασμού σας. Μπορούν να προτείνουν πράγματα όπως η άντληση πριν από τη σίτιση. Αυτό θα επιτρέψει στο βρέφος σας να φτάσει στο Hindmilk πιο γρήγορα. Μπορεί επίσης να δηλώσουν μόνο για να τροφοδοτήσουν μόνο ένα στήθος ανά συνεδρία για να ελαχιστοποιήσουν την προσφορά. Πριν λάβετε οποιοδήποτε είδος αυτών των βημάτων, μεταβείτε στον παιδίατρο ή τον σύμβουλο γαλουχίας σας.

Ένα ισορροπημένο ταξίδι θηλασμού

Το Foremilk καθώς και το Hindmilk είναι και οι δύο επωφελείς για το μωρό σας. Καθένας εξυπηρετεί μια κρίσιμη λειτουργία στην ανάπτυξη του μωρού σας καθώς και στην ανάπτυξη. Εφόσον συνεχίζετε να θηλάζετε το βρέφος σας κατ ‘απαίτηση για όσο χρονικό διάστημα τόσο συχνά όσο θέλει, θα πάρει και τα δύο χρήσιμα είδη γάλακτος.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ομάδα μας στο Facebook εάν έχετε οποιονδήποτε τύπο αγώνα με το θηλασμό! Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε, καθώς υπάρχει μια ολόκληρη φυλή μαμά που ήταν εκεί που βρίσκεστε.

Μπορεί επίσης να απολαύσετε:

Τα πάντα για να καταλάβετε για μια φουσκάλες γάλακτος + βασικές θεραπείες

Μαμά hacks- τα καλύτερα λοσιόν για τα βρέφη για να διατηρήσετε το δέρμα του μωρού σας τέλειο

Η καλύτερη σκηνή κάμπινγκ παραλίας για το καλοκαίρι!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

7 πράγματα που ανακάλυψα από τη λήψη ενός δύο ετών στο Machu Picchu7 πράγματα που ανακάλυψα από τη λήψη ενός δύο ετών στο Machu Picchu

μόλις πήρα πρόσφατα το 2,5 χρονών μου στο Machu Picchu. Μπορεί να σκέφτεστε: γιατί θα το έκανα αυτό; Τι σκέφτηκα; (Σχετικά: Τώρα έχω εξαιρετικά ισχυρές απόψεις για το πού να

Συμβουλές για ύπνο μωρών για το καλοκαίριΣυμβουλές για ύπνο μωρών για το καλοκαίρι

Η κοινή χρήση είναι φροντίδα! Μερίδιο Τιτίβισμα Μερίδιο Συμβουλές για ύπνο μωρών για το καλοκαίρι. Το Dockatot συνεργάζεται με τη νύχτα του έργου Η καλοκαιρινή ώρα μπορεί να είναι δύσκολη