Πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Σαν Ντιέγκο με τα μικρά παιδιά

τι να τελειώσετε με μικρά παιδιά στο Σαν Ντιέγκο

Η Debbie Dubrow είναι μια μαμά με ηλικία 15 μηνών και 2 1/2 ετών στο Σιάτλ.

Ταξιδεύει συχνά με τα παιδιά της και ίδρυσε το site DeliciousBaby αφιερωμένο στο να δώσει στους γονείς την έμπνευση, τις συμβουλές και τις πληροφορίες για να ταξιδέψουν με τα μωρά και τα μικρά παιδιά τους.

Μοιράζεται εξαιρετικές ιδέες για μια εβδομάδα στο Σαν Ντιέγκο (τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους επισκέπτες).

Εκτός από το πόσο τεμπέλης με κάνει να νιώθω, είμαι 100% οπαδός της ιστοσελίδας της και των προσπαθειών της!

Χρόνος ζωολογικού κήπου του Σαν Ντιέγκο

Ο ζωολογικός κήπος του Σαν Ντιέγκο είναι ένας προορισμός που πρέπει να δείτε. Μόλις το μωρό σας είναι αρκετά μεγάλο για να ασχοληθεί με τον κόσμο, αυτός ή αυτή θα απολαύσει την προβολή των ζώων. Σε αντίθεση με πολλούς ζωολογικούς κήπους, αυτό είναι απλό σε 100 στρέμματα και τα ζώα ζουν σε πλούσια “φυσικά” ενδιαιτήματα αντί για μικροσκοπικά κλουβιά. Εάν φτάσετε νωρίς την ημέρα, ένας καλός τρόπος για να νικήσετε τα πλήθη είναι να πάρετε την γόνδολα με έναν τρόπο μέχρι το άκρο του πάρκου (μεγάλη διασκέδαση για τα παιδιά που ξεκινούν σε περίπου 9 μήνες) και να επιστρέψετε με τα πόδια. Τα εισιτήρια έκπτωσης μπορούν συνήθως να βρεθούν στο eBay και το Craigslist. Η συμμετοχή είναι σχεδόν πάντα μια καλή ιδέα για τις τοπικές οικογένειες.

Για μεσημεριανό γεύμα, φάτε ένα σάντουιτς στο Bread & Cie το καλύτερο αρτοποιείο στην πόλη. Δοκιμάστε το ψητό μελιτζάνα και το σάντουιτς με φέτα για εσάς και μερικά γιαούρτι ή φρέσκα φρούτα για το μικρό σας. Σκεφτείτε να σηκώσετε το φαγητό σας πριν κατευθυνθείτε στο ζωολογικό κήπο και να έχετε ένα πικνίκ ενώ βρίσκεστε εκεί!

Bread & Cie: 350 University Ave, Σαν Ντιέγκο (619) 683-9322

Καφέ και κόλπος αποστολής

Έχετε μια ομελέτα στον σπασμένο κρόκο. Η τραπεζαρία στον τελευταίο όροφο είναι ευχάριστη σε ζεστό καιρό (αλλά δεν ταιριάζει για περιπατητές). Εάν οι ομελέτες δεν είναι το στυλ σας, υπάρχει επίσης μια μεγάλη ποικιλία από άλλα πρότυπα πρωινού όπως τηγανίτες, βάφλες και γαλλική τοστ

Κάντε μια βόλτα και αφήστε το μωρό να παίξει στην άμμο στο Mission Bay. Αυτό το τεράστιο δημόσιο πάρκο έχει 27 μίλια ακτογραμμής και 15 μίλια από την παραλία του κόλπου (αν αυτό δεν είναι αρκετό για να πάρει το μωρό να κοιμηθεί στο σφεντόνα, δεν ξέρω τι είναι). Με γήπεδα μπάσκετ, βόλεϊ, παιδικές χαρές και πολλά πουλιά, υπάρχουν πολλά για το μωρό να κάνει όταν είναι ξύπνιος επίσης. Ίσως θελήσετε να φέρετε μαζί κάποια φαγητό για να μαγειρέψετε σε ένα από τα πολλά μπάρμπεκιου!

Broken Yolk: 1851 Garnet Ave, Σαν Ντιέγκο (858) 270-9655
Άνοιγμα 6 π.μ.

Τσαλακώνω

Τώρα που έχετε ένα μωρό, έχετε μια ενσωματωμένη πηγή δώρων για παππούδες, θείες, θείους και μπαμπά. Επισκεφθείτε το Cerimicafe στο La Mesa και κάντε τις πλάκες και τις κούπες και τις κούπες για όλους. Εάν είστε σε θέση να κάνετε δύο επισκέψεις, μπορείτε επίσης να κάνετε καταπληκτικές εκτυπώσεις σε πηλό (μόνο Mon-Fri).

Cerimicafe @ Grossmont Center Mall στο La Mesa (619) 466-4800
Mon-Sat 10 π.μ.-9μμ. Κυρ 10 π.μ.-6μμ

Γιόγκα και μασάζ

Το Javamama είναι ένα από αυτά τα καταπληκτικά μέρη που νομίζατε ότι θα θέλατε να κάνετε παρέα όταν είχατε για πρώτη φορά ένα μωρό. Περάστε σε μια τάξη Baby & Me Yoga από τις 10: 30-11: 30 στο Javamama. Η τάξη τελειώνει με ένα καταπραϋντικό μασάζ για το μωρό, ίσως θα παρασυρθεί για ύπνο! Μετά την τάξη, πάρτε το μεσημεριανό γεύμα στο καφενείο. Εάν το μωρό δεν κοιμάται, θα λατρέψει την περιοχή παιχνιδιού (και θα λατρέψετε να έχετε τα χέρια σας δωρεάν). Το καλύτερο από όλα, υπάρχουν τόσα πολλά παιδιά γύρω από το ότι κανείς δεν θα νοιάζεται αν το μικρό σας αρχίζει να κουνιέται. Όχι στη Γιόγκα; Ελέγξτε ένα από τα άλλα καταπληκτικά μαθήματα της Javamama (και το μασάζ καρέκλας της μαμάς!) Ή απλά απολαύστε τον καφέ σας.

Javamama: 8250 La Mesa Blvd., La Mesa
Baby & Me Yoga: Πέμπτη 10:30 έως 11:30. 14 $ για πτώση

Πάρκο Balboa

Υπάρχουν τόσα πολλά να κάνετε στο πάρκο Balboa, που μπορείτε εύκολα να επιστρέψετε κάθε εβδομάδα και να βρείτε κάτι διαφορετικό!

Πρώτα βόλτα το μικροσκοπικό τρένο και το καρουσέλ έξω από την είσοδο του ζωολογικού κήπου.

Στη συνέχεια, κατευθυνθείτε προς το Μουσείο Σιδηροδρομικών Μοντέλων του Σαν Ντιέγκο και δείτε τα περίτεχνα μοντέλα κλίμακας chug σε όλο το μεγαλύτερο μοντέλο σιδηροδρομικών μουσείων στον κόσμο. Υπάρχει ακόμη και μια περιοχή TOT με τέσσερα κομμάτια τρένων Thomas, μπλοκ και πολλά άλλα. Την Τρίτη και την Παρασκευή το μουσείο έχει ιστορίες, παιχνίδια και βιοτεχνίες για τα μικρά παιδιά.

Τέλος, πάρτε ένα κάθισμα πρώτης γραμμής στο θέατρο μαριονέτας Marie Hitchcock για παιδική μαριονέτα. Εμφανίζει και προγραμματίστε την αλλαγή τακτικά, οπότε καλέστε μπροστά για λεπτομέρειες.

Για μεσημεριανό γεύμα, το δημοφιλές εστιατόριο αποστολής είναι απλό και θορυβώδες για να φιλοξενήσει μωρά. Η αποστολή ειδικεύεται σε απλά, υγιή, μεξικάνικα εμπνευσμένα πρωινό και γεύματα.

Train & Carousel: Florida DR και Morley Field Drive (εκτός του ζωολογικού κήπου) Τηλ (619) 239-4748,
Ώρες 11α-4: 30p sa-su το χειμώνα. Εκτεταμένες ώρες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού
Κόστος 2 $ για ηλικίες 1 και άνω

Μουσείο σιδηροδρόμου μοντέλου Σαν Ντιέγκο: 1649 El Prado, Σαν Ντιέγκο Τηλ (619) 696-0199
Ώρες Τρι-Παρ 11:00-4:00; Σάβ & Κυρ 11:00 – 5:00
Κόστος 15+ $ 6.00; κάτω των 15 δωρεάν

Marie Hitchcock Puppet Theatre: 2130 Pan American Place Τηλ (619) 544-9203,
Παραστάσεις Wed-Sun, Ελέγξτε τον ιστότοπο για ώρες
Κοστίζει $ 3 για ενήλικες? 2 $ για ηλικίες 2+

Η αποστολή-Πανεπιστήμιο: 2801 Πανεπιστήμιο Ave Tel (619) 220-8992
Ώρες 7 π.μ.-3μμ

Άμμος και σερφ

Παίξτε στην άμμο στην παραλία του Ειρηνικού και δείτε τους surfers εάν τα κύματα είναι καλά (ή δείτε τους μαθητές στο Pacific Beach Surf School). Υπάρχουν πολλά φαρμακεία και σούπερ μάρκετ κατά μήκος του κύριου striP, και οποιοδήποτε από αυτά μπορεί να σας πουλήσει μερικούς φθηνούς κουβάδες και φτυάρια για την άμμο.

Απολαύστε την εξαιρετική guacamole (και φιλική προς τα παιδιά εξυπηρέτηση) στο μεξικάνικο εστιατόριο του Gringo. Το εστιατόριο διαθέτει εσωτερικά και εξωτερικά καθίσματα.

Gringo’s: 4474 Mission Blvd., Σαν Ντιέγκο Τηλ (858) 490-2877
Pacific Beach Surf School/Κατάστημα: 4150 Mission Blvd. Σουίτα #161 Τηλ (858) 373-1138,

La Jolla

Κάντε μια βόλτα γύρω από το καροτσάκι φιλικό La Jolla. Θα βρείτε πολλές μπουτίκ μωρών για να αποθηκεύσετε οτιδήποτε μπορεί να λείπει (ή οτιδήποτε αλιεύει το μάτι σας). Μόλις έχετε γεμίσει τα ψώνια σας, ήρθε η ώρα να πάρετε ένα μεσημεριανό πικνίκ και να βρείτε ένα μεσημεριανό. Το Girard Gourmet έχει εξαιρετικά σάντουιτς και πλευρές όλα γεμάτα για να επιλέξουν το πικνίκ σας.

Βάλτε το μωρό σε μια σφεντόνα και εξερευνήστε τις πισίνες παλίρροιας μαζί στην παραλία ή κατευθυνθείτε προς το Torrey Pines Gliderport και δείτε τα αλεξίπτωτα ενώ τρώτε

Torrey Pines Gliderport: 2800 Torrey Pines Beautiful Drive, La Jolla
Girard Gourmet: 7837 Girard Ave., La Jolla, CA 92037 Τηλ (858) 454-3325


Αυτός ο εξαιρετικός οδηγός καθημερινής ημέρας για το Σαν Ντιέγκο βασίστηκε στον οδηγό του Σαν Ντιέγκο της Debbie στο Delicousbaby.com. Ελέγξτε αυτό και άλλα ενώ είστε εκεί.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Σχεδόν τόσο μεγάλο όσο ένας τοίχος γεμάτος κουμπιά ανελκυστήρα: ανοιχτό γυμναστήριοΣχεδόν τόσο μεγάλο όσο ένας τοίχος γεμάτος κουμπιά ανελκυστήρα: ανοιχτό γυμναστήριο

The Fantasy: Outside Organic Popsicle Land Elevator Button World Μπορώ να πω από τα περιφερειακά συμβούλια συζήτησης της ομάδας της μαμάς ότι τα άτομα με μικρά παιδιά είναι τα πιο

Ο Απρίλιος είναι ο Εθνικός Μήνας κατανόησης άγχουςΟ Απρίλιος είναι ο Εθνικός Μήνας κατανόησης άγχους

Η κοινή χρήση είναι η φροντίδα! Μερίδιο Τιτίβισμα Μερίδιο Ο Απρίλιος είναι ο εθνικός μήνας κατανόησης άγχους. Άγχος κατανάλωση – Ανταλλαγή ανθυγιεινών ρουτίνων για υγιεινές συνήθειες Το άγχος συμβαίνει και,